Бюлетин
ТОП продукти
Метод на плащане
Брояч на посещения
0
2
0
7
0
1
5
Детайли на продукти


Трансферна пудра за сублимация върху памук - 0.5 кг

на склад
Трансферна пудра за сублимация върху памук - 0.5 кг
70,00 лв без ДДС
84,00 лв с ДДС
бр. Купи Купи

Позволява Ви да направите сублимация върху памук без нужда от специален принтер или мастила, зареден със специални мастила

 • Тази пудра Ви позволява да направите сублимация върху памучни изделия без да Ви е нужен специален принтер, зареден с мастила за сублимация върху памук. За целта трябва да разполагате с хартия за сублимация, върху която мастилата да не засъхват веднага. Ние Ви препоръчваме да използвате хартия "Premium +" за най-добър резултат.

   

  Използвайте Вашия стандартен сублимационен принтер и сублимационни мастила, за да разпечатате изображението върху подходяща сублимационна хартия. Докато мастилата все още не са засъхнали, посипете изображението с количество прах, така че да бъде покрито с фин слой от пудрата (не изтръсквайте полепнала пудра от листа). Направете трансфера на 150 градуса, 50 секунди. След като извадите изделието от пресата не премахвайте разпечатката, а с напоена с вода гъба навлажнете обилно разпечатката. Оставете така 7-8 мин и след това внимателно отлепете хартията. Препоръчваме Ви да фиксирате изображението за 10 секунди като използвате силиконова хартия.

   

  Можете да гледате и нашето видео за продукта в youtube:
  https://www.youtube.com/watch?v=3ThBmWcXKJU

   

  0.5 кг пудра е достатъчна за около 150 разпечатки формат А4.

 • Артикулен номер
  117760
  Статус
  на склад    
  Тегло
  500 g/бр.
WebShop System