Newsletter
Most popular products
Payment solution
Visitor counter
0
2
7
0
7
6
7
Partners
Product Details


Printer A3+ Epson 15000 + 4x80 ml ink Sublisplash + sublimation paper

Upcoming delivery
Printer A3+ Epson 15000 + 4x80 ml ink Sublisplash + sublimation paper
1 124.29 € без ДДС
1 349.15 € с ДДС
Out of stock
 • Комплектът включва:

  - Принтер Epson A3+ 15000 - 1 брой
  - 4 бр. бутилки по 80 мл с висококачествени сублимационно мастило Sublisplash EPN+ / произход Германия /
  - Сублимационна хартия S-Race - 1 кутия х 100 листа, формат А3

   

  Принтерът работи с най-новите иновативни мастила на Sublisplash (Германия), които осигуряват максимално реалистични цветове при минимален разход за принтиране като Ви позволяват да спестите до 80% от разхода за мастило (в сравнение със стандартните заредени касети). Този принтер е специално преработен от Sublisplash и оптимизиран за сублимация така че да избегнете досадното разпознаване на чиповете на касетите, а контейнерът за отпадъчно мастило може да бъде лесно почистен и използван отново.

  Предоставяме Ви настройки на принтера, цветови профили и настройки за Corel, PhotoShop (на англ. език)! Себестойността на изразходваното мастило е много по-ниска в сравнение с принтерите, които работят със заредените касети за сублимация (при заредените касети мастилото, което се съдържа е около 30 мл)!

  Принтерът работи с четири мастила C, M, Y, K

   

  Гаранция на принтера при ползване на мастила Sublisplash - 12 месеца!

  Предоставяне на цветови профил, настройки на софтуера и принтера!

   

  Разход на мастло: приблизително 500-700 пълноцветни страници А4 или около 1600 чаши * (за комплект по 80 мл мастила)

  * Разход при последващо зареждане (без първоначалното зареждане)

  ** При първото зареждане на мастила, те ще свършат по-бързо от последващите зареждания, тъй като първоначално се запълва цялата система на принтера!

   


  В случай, че принтерът не се използва ежедневно, Ви препоръчваме на всеки 2-3 дни да пускате тест за цветовете и поне един път седмично да отпечатвате изображение на цял лист А4!

  Уважаеми клиенти, принтерът в така посочената му окомплектовка изисква специфични условия за работа като например – трябва поне веднъж на 5 дни да бъде отпечатвана тестова страница с всички цветове за да се избегне засъхване на мастилата и т.н.  Тъй като няма начин, по който да бъде установено дали клиентът е спазил всички условия за правилно използване на закупените сублимационни мастила и принтер, фирма Дедал Къмпани ООД не осигурява гаранция при запушване на дюзи на печатащата глава

 • Article No.
  NEW-117861-2-4-5
  Status
  Upcoming delivery    
  Weight
  15 kg/pcs
WebShop System